måndag 4 april 2011

Voj voj

Efter en hutlös svullarkväll och vad som var tänkt skräckfilmskväll igår, så är jag idag helt däckad. Jag ropade nog hej lite för tidigt.
Kände mig hyffsat kry hela dagen och åkte hem till Fagge och firade pappsen som fyllde år. Vi åt middag, det snurrade ju givetvis som saaatan men allmäntillståndet var betydligt bättre än tidigare. Jag åt tårta, träffade grannarna och plockade sedan upp Elin & Sara för en kväll fylld av skratt, skoj och tokigheter. Som vanligt!
Vi såg filmen The fourth kind, vilken var en science-fictionskräckis, tydligen verklighetsbaserad... jag var inte helt övertygad. Den var inte särskilt läskig och det där med aliens är inte my cup of tea...
Men det var roligt att träffa mina fina tjejor igen. Tråkigt att vara sjuk. Man blir så isolerad :(

Vaknade idag och var ändå helt ok, men desto längre tiden går desto sämre känns det. Jag nyser o snorar, yrseln ligger o trycker och huvudvärken är väldigt påtaglig ibland. Så det är bara att åka till Vårdcentralen imorgon för att titta upp så att allt står rätt till.

Var ju till akuten i lördags också. Enda anledningen till varför vi åkte dit är ju för att det inte finns läkare på plats på VC efter halv fem typ. Så jävla värdelöst. Men min yrsel snurrade på utav själve fan och huvudvärken likaså, sen fick jag sus för öronen också. Så ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle uppsöka läkare. På Sunderbyn tog de mig på största allvar och kopplade direkt upp mig på en EKG-maskin. Läskigt med alla sladdar o pip o sånt. Men som tur var så var allt okej.
Dock hittade de blåsljudet på hjärtat som jag hade när jag var liten. Trodde faktiskt att det växt bort så jag blev lite chockad. Det är alltid läskigt sånt där. Sen när lillebror har sitt hjärtfel så är det klart jag borde vara lite mer aktsam (dvs sluta röka). Nu tror jag inte det är något genetiskt då det är väldigt vanligt med blåsljud (eller biljud) på hjärtat. Men klart man blir lite skärrad då alla trodde det växt bort, eftersom det oftast gör det.
Nåväl. Annars var allt bra, troligtvis beror yrseln på att influensan helt enkelt satt sig på balanssinnet i örontrakten, men för att utesluta att det är den där läskiga och kroniska yrselsjukdomen så blev jag remitterad till öronspecialist. Så det dröjer väl kanske en månad tills dess. Hoppas det bara är förkylningsrelaterat, men eftersom jag haft yrsel tidigare utan förklarlig orsak så är det väl bra att titta upp det antar jag.

Nå nå nå.
Nä nu ska jag knalla till Korren o köpa chili. Glömde det då jag åkte till Kvantum o handlade tidigare idag.
Tänkte göra Kenzas kräftstjärtspasta. Lät så himla gott. Recept här.

Hoppas allt e bra med er. Här är det ostadigt.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: