onsdag 27 april 2011

Sugar love

Har precis landat i soffan efter en superduperdunderpromenad med Patric. Helskotta vad vi gick. 2 timmar fick vi ihop och mina arma ben börjar känna av alla dessa promenader. Fan vad skönt. Fett ska ryka. Så är det bara!

Tänk vad en promenad kan göra gott, få skratta och prata av sig. Rörelse är vad som gäller när man har känt att dagen bara har gått åt helvete. Fast ja, såklart. När jag tänker efter så var den väl inte värre än någon annan dag egentligen. Jag har fått skratta en himla massa med mina fina och bästa arbetskamrater, fått träffa kusin Zara och fått en rejäl prommis med en god vän. Så egentligen var dagen fan inte piss, skit o senapsgas när allt kommer omkring. Det var nog en bra dag :)

Nu planerar jag en lång dusch, fila fötter, raka benen och bara pyssla på. Omsorgsfullt smörja in mig med den allra godaste av hudkrämer, sen smörja mina filade fötter med min härliga fotkräm och sen på med fuktbevarande sockarna, krypa ner i sängen och se dubbelavsnitt av Big Brother. Herreguuuuud! Låter ju som rena rama lyxen, eller hur? :D

Jag gillar mitt schizo-humör idag. Men det är så det är.

Men nu ska jag VÄLJA GLÄDJE. För det har jag förtjänat!

"Lycka är ett val."

2 kommentarer:

Sara sa...

Fasiken vad fin du var i håret på denna bilden :D Ja, och fin annars också, höhöhö.

Zara sa...

Fin kussen! vilken lyx med fotvård=)