onsdag 23 februari 2011

MEN HALLÅ

Herreguuuud. Jag är ju inte som folk. Jag glömde att lägga upp den där 9e bilden. Eller vad är jag på? Jo. 9e, 10e och idag 11e. Okej. Vi gör så här. Jag lägger upp bilderna nu. TRE PÅ RAKEN. Fan vad jag har kasst minne. Guldfisk. Nu kan jag inte ens skylla på nåt. Eller jo, jag gjorde ju middag igår (wok-gryta om jag undrar i framtiden) och smaskade i mig det. Riktigt gott. De där thaisåserna gjorde susen och fick det att smaka som på restaurang. Nästan iaf.
Nåja. Så jag åt det och sen gick jag på promenad med mamma och Moggi. Sen ... diskade o städade jag undan allt i köket (KLINISKT!). Sen var det faktiskt bra så. Då var klockan halv tio, jag kikade på Internet lite och sen hopp in i duschen och sen hopp i säng. Helt klart någorlunda giltiga anledningar. Ja ja, jag kan väl egentligen inte tänka mig att någon annan än jag själv bryr mig. Men så är det.
Nå, här kommer tre bilder på raken. IMORGON KOMMER DEN 12e!

9e bilden: Någon i din släkt.
Det här är alltså min bror, David. Jag har inte så många bilder på andra i min släkt än just familjen. Men dom om någon tillhör ju släkten så det får väl duga så antar jag.

David är alltså den äldre av mina två bröder. 20.. fyller 21. Herregud.
Nåja. Här är han när vi var på bio och såg "Avatar- the last airbender". Den var helt okej, dock är den animerade versionen på Nickelodeon SÅ mycket bättre. Det var vi rörande överens om.








10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Nu hamnar Elin här på listan två gånger, men hon är verkligen väldigt snäll.
Finns inte ett ont strå i den här människan.
Givetvis är alla mina vänner snälla, men faktum kvarstår att efter 22 år tillsammans så har vi ALDRIG bråkat. Jo. Ett fjortis-MSN-bråk för flera år sen. Fem minuters tjaffs, sen sprang vi ut, möttes halvvägs, sa förlåt och sen var vi vänner igen.
Fattar ni? Det är nåt fel på oss, eller är det helt enkelt så att vi har en väldigt stark vänskap och en väldigt stabil grund att stå på som gör oss OÖVERVINNERLIGA!
"Vi mot världen" PUSS.






11e bilden: En person du kan berätta allt för.
Haha. Ja det är mig själv. Men jag kan faktiskt inte tro att jag kan berätta verkligen ALLT för någon.
MÖJLIGEN Elin där i bakgrunden. Hon är nog den som vet mest om mig, förmodligen den som känner mig bäst om inte annat. Faktum är att hon nog känner mig bättre än vad jag gör själv. Haha.

Nåja. Där var de bilder jag har missat. Måndag, tisdag, onsdag.
Nu får vi se när nästa laddning kommer.

Hoppas allt är bra med er,

ajöken möken !

Inga kommentarer: