söndag 23 januari 2011

Min helg


I fredags var jag och Elin som sagt till Luleå för att lyxa till det med en hotellnatt!
Vår första anhalt var Elgiganten för quinnan skulle inhandla en ny mobiltelefon. Vilken djungel det är! Jag klämde och kände på min och jag är helt klart nöjd med mitt beslut. Den var något större än iPhone, men det är ju egentligen en mini-dator så då är det skönt med lite större skärm så man kanske ser något. För mig som känner mig halvblind ibland är det ju ultimat!

Efter att quinnan valt ut sin Xperia så åkte vi mot hotellet. Checkade in, gapade och skrek över hur jävla fint det var, slängde oss lite i sängarna och traskade sedan mot Waldorf's för att käka middag. Jag vet inte vad det är, men senaste två gångerna vi käkat där så har det inte varit helt okej. Maten kändes smaklös och tråkig? Jag vet inte om det är för att jag är så van att äta thaimat som förmodligen är lite starkare, eller om det är restaurangen det är fel på? Men på Ming upplever jag det inte som lika tråkigt... kanske är det Waldorf's som sjunger på sista versen?

Efter vi intagit middagen (det stoppade oss inte från att käka och bli riktigt mätta!) så knallade vi tillbaka till hotellet. Jag slängde mig i badet och låg där ett tag och bara myste. Så himla skönt. Sen låg vi i sängen och spelade "Tjejsnack" (eller vad det heter) och tittade lite på TV. Jag blev trött alldeles för snabbt och somnade väl kring ett någon gång. Minns att jag vaknade på natten och tänkte "nej, klockan går för fort! Vill sova meeera!" sängarna var ju så underbart sköna! Täckena... kuddarna... iiiik! LYX gånger tusen :)
Frukostbuffén däremot var lite av en besvikelse? Vi blev ju mätta och belåtna, men den kändes inte lika lyxig som man förväntar sig att den ska vara på ett 4-stjärnigt hotell riktigt. Men som sagt, vi blev mätta och belåtna så den uppfyllde sin funktion i alla fall.

Sen blåste vi hemåt och jag gick på promenad med Martin i det HÄRLIGA vårvädret som rådde igår! Så himla härligt. Planen var att vi skulle åka sopsäck, men vi hittade ingen lämplig backe så vi for mest och hoppade i snödrivorna, haha. Som två barn! Riktigt roligt. Vi fick oss en ordentlig promenad i alla fall och vi var helt slut när vi kom hit. Vi tryckte i oss tacos och såg Sex and the City, och sen tog vi faktiskt en powernap på ca 30 min. Hahahah! Så jävla skönt. Vi var verkligen helt slut båda två alltså!
Sen fortsatte kvällen och vi såg på Easy A och Dear John, bra filmer helt klart :)

Kom i säng rätt tidigt så jag känner mig utvilad idag! Så planen är att knalla till Fagge och käka middag. Sen ska jag nog bara städa undan här hemma. Ser ut som ett bombnedslag, minst sagt!

Hoppas allt är bra med er, här ere fint!

Ajöken möken

1 kommentar:

Patric sa...

Waldorf har sugit de senaste ett-två åren typ. :( Det enda de kan göra rätt är pizza. Du borde köra på Österns Pärla istället nästa gång. Mycket godare. ^^