onsdag 8 december 2010

ÅH!

Lördagen blev precis så bra som jag hade planerat och väntat mig! Jag och Elin tog bussen till Luleå och startade kvällen med en god trerättersmiddag på Waldorf's. Så Himla gott! Lyxade till det med en fördrink också, Cosmopolitan ;) Perfekt sätt att inviga en tjejkväll på, eller hur? :)
När vi ätit middagen gick vi till Kulturens Hus (perfekt planering, är bara tvärs över gatan! Bra planering, Lino!). Konserten var helt otroligt snygg rent visuellt. Galet. Älskar att de släckte ner hela skiten mellan varje låt. Förmodligen mekade de med något och det var enklast att bara släcka ner skiten, men det blev häftigt sen när de satte igång. Nej det var en riktigt snygg show i all sin enkelhet. Spelningen var rätt "intim", var ju en extraföreställning. Så det var inte jättemycket folk. Kanske ett par-tre hundra pers eller nåt? Om ens det? Jag vet inte. Men det var riktigt bra iaf! Lite besviken att de inte körde Summerbreeze eller Sickness. Men annars var det bra låtval :) Synd bara att jag inte kunde texten till alla. Men de flesta från Mavericks kunde jag ändå :D Haha Kanske lika bra eftersom min hals typ var död redan där och då..

Efter konserten hade vi stora planer på att förkröka på All Star och sen dra vidare till Cleo (eller likn.) och dansa arslet av oss. Oj oj oj... Vi kommer till All Star kring halv tio, det första vi möter är en gubbe (40-plussare) som kommenterar Elins klädval. När vi kommer in möts vi av "afterwork"-stämning, dvs bekväma kläder, öl och fotboll. Ja, All Star är ju en sportbar och det visste vi, men att det var så var inte planerat. Så misstag 1: för uppklädda. Misstag 2: för partysugna. Misstag 3: köpte vin (öl verkade vara grejen där alltså)
Vi hittar en plats att sitta och sitter där som mobboffer i ca 15-20 minuter tills vi inte står ut längre, halsar vinglaset och tar bussen hem till Boden. Så helkvällen i Luleå blev en grand finale på kära Lotus! :) Inte fy skam.
All Star är nog trevligt om man är ett gäng och bara ska chilla. Eller det ÄR trevligt, vi var ju där på Proffice 50-årsfest i höstas och det var toppen. Men är man två partysugna brudar som vill köra ALL IN och dansa arslet av sig är nog All Star fel ställe att vara på ;)
Slutet gott allting gott. Huvudattraktionerna var ju ändå egentligen middagen och konserten och det var ju lyckat iaf :) Men AllStar-incidenten kan vi ju iaf skratta gott åt nu. För det var ganska komiskt och det var det redan då- men nu är det inte tragik-komiskt utan enbart komiskt ! Haha.

Annars i veckan har jag bara jobbat och tagit hand om Majdobebisen som följde med mig i måndags :) Igår var vi förbi Elin & Robin, vi bakade, åt palt och myste på bara. De hade en så fin julgran! Som en Disney-gran! Helt fascinerad! :) Idag smäller det för mig, granen ska upp! Så underbart mysigt! Kan inte låta bli. Vill ju hinna njuta lite av den också :D

Idag fick Majdo åka hem eftersom jag måste jobba länge imorgon, har mycket att göra. Annars hade jag mer än gärna haft henne lite längre. Så tomt och trist här. Vansinnigt tråkigt att komma hem till ett tomt hem, men med en vovve är det lite annorlunda; då möts man av ett jävla ylande och gapande ;) I ren glädje förstås!

Nej hörni. Nu ska jag börja med middag. Galet hungrig. Trots den fantastiskt goda jullunchen på jobbet idag så måste jag äta. Man håller sig inte mätt HUR länge som helst ;)

Hoppas det är bra med er, här är det (efter ca en veckas förkylning) toppen! :)

Ajöken möken

Inga kommentarer: