söndag 7 november 2010

Just the way you are!

Har haft en skön helg faktiskt. Har verkligen bara varit hemma. Har inte varit ut genom dörren sen fredag då jag gick hem från Martin. Rätt patetiskt va? Men det har varit riktigt skönt. Igår städade jag hela lägenheten grundligt, så nu är det rent och fräscht dessutom.
Jag tror att man behöver ha hemma-helgen då man bara ligger på soffan och egentligen har ganska tråkigt. Fast det kan jag inte påstå att jag har haft faktiskt. Jag har polymasat på här hemma och fått ganska mycket gjort ändå.
Igår tittade jag på det underbara programmet Så mycket bättre. Det är verkligen SÅ MYCKET BÄTTRE än alla andra program Tv4 har. Där gjorde de ett smart drag verkligen! Petter är ju alldeles underbar. Visst har man vissa uppfattningar om offentliga personer, men sådana här program visar motsatsen. Om man nu är mån om att bli "överbevisad" vill säga..
Ikväll ska jag nog också bara ligga hemma och mysa på :) Det är så skönt att vara hemma i MITT hem som jag skapat själv :) MITT BARA MITT. Allt är mitt! Det känns så jäkla bra! Helt jävla tappad är jag ju inte! Hehe.

Kanske ska jag vara så djärv att jag går ner till Konsum och handlar något ätbart. Vi får se om jag orkar. Ganska skönt att ligga här på soffan också :))

Hoppas allt är bra med er!
Ajöken möken

1 kommentar:

Zara sa...

Tack du får komma och hälsa på snart=)