lördag 4 september 2010

Härliga lördag!

Vilken härlig dag! Vaknade kring nio och drog mig till tio. Drack kaffe och surfade lite i väntan på att komma igång. Sen promenerade jag till Fagge, plockade upp Majdo och gick på en skogspromenad med henne. Riktigt mysigt. Sen kom resten av familjen hem så umgicks lite med dem.
Hannes ska ju till Lund imorgon men nu har han åkt på förkylning så idag var de i Sunderbyn och tog prover för att se om det var något smittsamt. Som tur var så var det inte smittsamt så det var "ok" att åka till Lund. Nu väntar de bara på klartecken från Lund att åka. Det kan ju vara farligt och påfrestande för Hannes iaf även om det inte är smittsamt. Vi skojade om att han kunde ju faktiskt hosta upp klaffen! Vårt sätt att hantera svåra situationer; skämta bort det. Så skulle doktorn säga "Håll klaffen!" Haha. Det skrattade Hannes gott åt. Han verkade inte alltför nervös och det är skönt ändå. Det är nog mest vi andra som är oroliga för honom. Fast visst frågar och funderar han också.

Nå nu ska jag inte tänka på det alltför mycket. Det kommer gå finnemang!

Så just nu har jag lilla Majdo här med mig! Mysigt. Hon är lite hispig just nu, men efter ett tag brukar hon varva ner. Ska väl gå på en prommis med henne på en stund så hon blir lite slut i hjärnan..

Annars väntas en lugn kväll för mig faktiskt. Inge utgång som sagt, bara ligga på soffan och äta godis. Så skönt =) Var riktigt härligt att vakna upp idag och inte ha bakfylleångest, baksmälla eller ha sovit bort hela dagen. Toppen! Varför degar man inte oftare?? Haha.

Nä nu ska jag plocka undan lite här.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: