tisdag 21 september 2010

Grumme in my heart

Såpa har jag alltid älskat, det spelar ingen roll vilket rengöringsmedel jag använt. Det har alltid varit såpa som ändå varit bäst i slutändan. Men jag erkänner att jag nu på senaste tiden mest använt Ajax och såna där kemikaliemedel. Det är varken bra för naturen, huden och garanterat inte för ytorna man torkar av.. Men jag har resonerat så att det luktar fräschare och renare om man använder t.ex Ajax än när man använder såpa. Tills nu! Upptäckte att de har kommit med nya dofter! Annars har det ju alltid varit den gula och gröna vilka har luktat nästintill identiskt ("såpa"). Men nu tänkte jag att jag ska prova citronsåpan och ja jävlar. Best investment ever! Fan vad gott och fräscht det luktar. Länge dessutom! Helt galet. Jättebra! Torkar numera av ytorna i köket med såpavatten. Tappa bara upp vatten i diskon och lite såpa. Perfekt. Luktar jättegott! Såg att det fanns "Havsbris" eller nånting sånt också, är lite sugen på att prova den sen. Kanske blir såpa-manisk nu? Haha.

Ikväll kommer det inte hända mer än att jag ska tvätta och det känns ganska skönt att inte behöva lämna lägenheten. Var och sprang/cyklade igår (30 min barkrunda på Björknäs och sen cyklade jag fort som fan rundan förbi travet, brandstationen, stallet, Bränslan, Södra, Torpis och sen stan.) Riktigt hurtig! Tog inte mer än en timma, eller ja en timma och 15 minuter. Det kändes som en lagom tur. Var inte alltför slut när jag kom hem och träningsvärken lyser med sin frånvaro! Finnemang. Det börjar kännas nu att konditionen börjar komma tillbaka och det känns underbart! Energin är på topp och likaså humöret. Dock har jag varit sanslöst trött hela dagen idag. Jättejobbigt. Men det var fler som var trött, så det kanske var vädret eller någonting. Det var alldeles dimmigt i morse när jag cyklade till jobbet. Det enda man såg när man tittade ut genom fönstret var vitt, vitt, vitt. Crazy. Nu är hösten är på riktigt. Trist och tragiskt. Men ändå mysigt. Lite splittrad är jag allt.

Nä nu måste jag springa ner i tvättis.

Ajöken möken !

2 kommentarer:

Zara sa...

använder också citronsåpan den luktar gudomligt. kom ihåg dock att variera rengöringsmedel pga att såpan bildar en hinna som binder smuts. Har också rekommenderat denna på min blogg för ett tag sen=)

Lina sa...

Jag kanske borde prova citronsåpa! Jag störde mig på senast idag då jag tog mig ann att vaska hur lite fräsht det luktar.. Citronsåpa nästa då!