torsdag 2 september 2010

Dom har fan aldrig vart i Malmö, aaahhooh!

Bara för att du, Elin, tycker jag har problem så kan jag ju lika gärna skylta med HUR stora de egentligen är ;) Haha

Just nu är jag bara så glad. Glad för att solen skiner, för att jag mår bra, för att jag är pigg och för att jag ska ut och promenera med den bästa i världen (ELIN).
Känns som att ingenting stoppar mig just nu! Möjligtvis mig själv.. jag skulle börja mitt nya sunda GI-liv (something, inte 100% GI, det hade jag inte pallat) och det första jag gör igår är att gå på Frasses med Martin. Det stannar inte där heller; när vi varit på Frasses så går vi på Coop och köper godis. BRA. Haha. Nya tag idag då helt enkelt. Det jävliga är att jag har kvar godis och känner jag mig själv rätt så kommer jag vara och gräva i påsen vilken sekund som helst. Vem det drabbar? Mig bara mig ;) Men eftersom det bara är mig det drabbar så är det också jag som sätter upp reglerna. Som med rökningen; en dom dagen. Kanske samma med kolhydrater; ett par om dagen? HAha nä. Men jag ska verkligen försöka. Mest för min egen skull såklart. Eller egentligen ENBART för min egen skull. Det är också därför jag inte utesluter kolhydrater helt och hållet. Man behöver ju faktiskt lite kolhydrater, särskilt om jag ska börja röra mer på mig nu.

Känns bra, känns bra. Så bra att jag faktiskt ska börja med middagen nu vilket kommer bestå av kyckling och sallad. Antingen kyckling eller lax. Har inte bestämt mig ännu.

Ajöken möken !

Inga kommentarer: