söndag 4 juli 2010

4th of July!

Fan vilken bra kväll igår. Det blev lite segt i början, varken jag eller Elin (eller Robin för all del..) var särskilt taggade för fest. Vi käkade pizza och började grogga lite smått. Men vi pratade djupa och trista grejer så då blir man inte så jävla party. Men vi kämpade på och drog sedan till Arvid för lite mer ös. Ös blev det. Satan i gatan. Klapp i fyllan.
Men riktigt soft!
Kring elva drog vi mot området. Köpte öl i tältet och satt där ett tag. Snackade och glodde på folk. Förjeffla treffligt. Sen upp på dansgolvet och röja lös till gamla klassiker! Fyfan vilket jävla ös det var där. Säga vad man vill men livemusik är fan det bästa som finns. Kvällen slutade rätt tidigt, eller iaf på området. Sen fortsatte det i en annan riktning. Kickass.

Nä. En riktigt rolig helg. Fyfan vad jag har haft kul. Galet alltså.

Skönt med arbetsvecka så man kan återhämta sig lite ;) Haha. Bara denna veckan kvar nu, sen är det SEMESTER i fyra veckor. Fyfan så jävla underbart. Jag dör! FYRA veckor. FYYYYRA veckor!! Var längesen jag var ledig mer än bara fyra-fem dagar. Helvete vad underbart!

Nä nu ska jag börja med käk här tror jag. Crazy-hungrig.

Hörs!

Inga kommentarer: