torsdag 24 juni 2010

Nu måste vi dra!

Oj vad dagarna flyger iväg. Vips sa det så var det torsdag idag och därmed midsommarafton imorgon. Hjälp? Det känns som att det är 24e maj snarare än 24e juni!?
Jag jobbar och sliter. Men mest av allt njuter jag av tillvaron. Riktigt ordentligt =)

Fan vad jag älskar sommaren, finns det något mer underbart? Ne. Jag tror inte det, va! Idag var jag och solade med Elin på Kvarnis. Hade en mysig picnic i gräset. Käkade en baguette från Dagoberts och bara surrade. Sen joinade Malin också.
Det är ju inte ofta man kan ta en spontan-picnic på vinter direkt?! Ja, det är klart att man kan. Men så spontant blir det nog inte då man måste koka varm choklad, klä sig ordentligt och mökla sig iväg i snön. Nej. Inte alls samma sak!
Bara på med skorna och dra liksom, hur underbart är inte det?!

Var på en alldeles underbar promenad igår med en alldeles underbar person också. Vi gick genom skogen där bortanför Björns (ni Bodensare vet nog vars jag menar..) runt sjön vid Björknäs. DET är sommar för mig. Jag och morsan brukade cykla runt där för ett par år sen, ja ett par gånger i veckan skulle jag nog säga. Ljumma sommarkvällar på en cykel med den bästa mamman i världen. Riktigt underbart. Det var lite mygg igår, men man märkte inte av det så mycket egentligen eftersom man promenerar på. Om än inte så snabbt, men promenera gjorde vi! Två timmar var vi ute och vandrade. Huvva vad ont jag hade i fötterna sen.. mamma mia. Dock inte så farligt idag faktiskt. Inte så illa som jag trodde det skulle vara iaf!

Nä om jag ska plocka undan här, gå ut med lite sopor och pyssla på. Kanske diska lite.

Imorgon åker vi till farmor och farfar (morsan o farsan mfl är redan där). Planen är att vi ska cykla. Är inte så fasligt långt, men en bit är det; 2 mil kanske? Nånting sånt. Men det går bra på ditvägen, då är det mest nerförsbacke. Matematiken är enkel; hemvägen kommer bli PAAAIN. Särskilt efter en promille eller två ;) Så mest troligt sover vi nog över där. Vore rätt mysigt det med.

Nepp. Nu väntar soporna på mig.. fy..

Ajöken möken och glad midsommar på er!

Inga kommentarer: