söndag 28 mars 2010

Söndag- sommartid, eller?

Älskar denna videon Lady GaGa & Beyoncé - Telephone

Idag ska vi ställa FRAM klockan en timma, känns lite surt. Då förlorar vi ju en timma av vår lediga dag.. Men men, det är ju ett väldigt gott tecken att våren och så småningom sommaren är på väg. Fast just nu känns det inte riktigt så, snön bara vräker ner utanför fönstret. Känns bara trist.
Men den här snön smälter nog också så småningom.
Pappa brukar alltid säga att när det snöar typ i april (inte för att det är april nu..) så är det "saltsnö" som hjälper till och skyndar på processen att ta bort den gamla snön. Jag vet inte om det är sant, eller om det bara är ett tappert försök att trösta den desperata lilla tjejen som skriker "INTE MER SNÖ!!" Haha

Helgen har varit väldigt bra. Lugn och skön, precis som jag ville. I fredags åkte vi till Bredåker jag, Petter och Erica. Vi spelade TP och åt godis. JAG VANN!! Sen blev jag och Petter så trötta där kring tio att vi ringde Annica som fick komma och hämta oss. Vi somnade nog båda två på tre sekunder ungefär. Helt färdiga.
Sen låg vi riktigt länge och bara drog oss på morgonen, tittade lite på Nyheterna och Det Okända ;) Haha. Så småningom åkte vi in till stan igen efter en god frukost.

Sen fortsatte sen slappa dagen även igår, jag färgade håret och Petter låg mest på soffan. Sen beställde vi käk från TakeOff. Haha så jävla färdiga var vi båda två att vi inte ens orkade laga mat :P Men jag klagar inte, det var gött. Satt riktigt jävla fint!

Sen spenderade vi resten av kvällen på soffan. Vi såg på TV och film.
Sen släckte vi givetvis ner där kring halv nio. Sen blev vi så trötta igen så då gick vi och la oss klockan nio ;) Haha. Fan vilka pensionärer vi är. Minns att jag vaknade kring två-tre någon gång av att lumparna levde om här utanför. Tänkte "Vad FAN vad dom lever om.." Sen kom jag på att, ja, men det är ju lördag, löningshelg och krogarna har precis stängt. Konstigt? Nej. Så vi får nog leva med att det lever om lite. Haha ;)

Idag ska jag hem till Fagge och äta middag. Jag kommer få extra motion nu när det snöar så jävla mycket. Men det är väl bra det antar jag. Jag märker faktiskt att jag fått lite mer benmuskler, dom är inte lika dallriga! Great Success!

Ayah, nu ska jag äta lite frukost.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: