onsdag 3 mars 2010

Snart snart snart!!

Det är blåbärssoppa även om det ser ut som en kopp med blod...
Idag var sista arbetsdagen innan resan med stort R.
Gick bra och fort, precis som de andra dagarna i veckan. Har så mycket att göra nu så jag tycker att det har gått lite för fort. Fast det kan det väl inte göra egentligen.

Flexade ut en halvtimma tidigare (kring två) och gick direkt på en promenad med Maja (vovven). Vi gick runt där jag sprang i lördags och jisses vad det blåste! Vi höll på att blåsa bort på hemvägen.
Det var så roligt också för jag träffade en kvinna (vill inte säga tant eller tjej, hon var liksom nåt mittemellan) som också var ute med sin 7-månaders "valp". Så Maja och den andra vovven (minns tyvärr inte vad hon hette, Akira kanske?) fick busa riktigt ordentligt så gick vi "mattar" och pratade. Det var riktigt roligt att få träffa en annan hundägare som också är väldigt öppen med att släppa lös hundarna och låta dem busa ordentligt. Lita på att de kan sköta sig själva. De har ju sitt hundspråk och de känner av varandra bättre än vad vi människor någons kommer kunna göra. Att vi lägger oss i när hundar busar tycker jag bara är dumt. Så det var riktigt trevligt faktiskt och jag tror att Maja var glad över att få träffa en ny kompis!

Vi var väl ute en timma ungefär och när vi kom hem var jag så trött att jag låg på soffan och läste en stund, sen somnade jag! Det var så skönt så skönt. Hann till och med dreggla lite på kudden. Snyggt. Haha :D

Nu har jag nyss ätit tre (!) mackor och druckit blåbärssoppa. Var så sinnessjukt hungrig och tom på energi så behövde något snabbt.
Petter är på väg hit så då ska vi väl laga något mer avancerat.

Sedan blir det packning hela kvällen och fixa o dona. Reveljen går tidigt imorgon bitti. Jag måste kliva upp klockan fyra (!!). Men då är man framme i tid så vi hinner åka lite också :D

Nä nu ska jag göra något vettigt!

Ajöken möken

1 kommentar:

Ellen Storm sa...

Gjorde precis det, fungerade ju fint :) Danke!