söndag 28 mars 2010

Läppglans?



Är det någon annan än jag som inte riktigt hajjat grejen med läppglans? Jag förstår inte. Jag fick ett av farmor idag, tack tack! Det var en fin färg o jadda jadda. Men det hjälps inte för jag kommer nog inte använda det så mycket (förlåt farmor). Jag kan ju alltid försöka, men det slutar alltid med att jag "äter upp det". Alltså skalar av det.. slickar i mig det..
Det är ju så vansinnigt kladdigt?! Det känns inte normalt. Känns som att man har klister på läpparna. Jag får konstiga tics för mig och det kladdar på tänderna..

Är det bara jag i hela världen som hellre använde Lypsyl, eller varför inte Försvarets Hudsalva? Vill jag ha lite färg dutsar jag på lite läppstift ovanpå lypsylet/hudsalvan.
Men läppglans? Neee...

2 kommentarer:

Lina sa...

Jag har läppglans ibland, men som du så "äter jag upp den" Den är ju som kladdig o ivägen.. Men om man hittar nått bra som känns som lypsyl så går det nog bättre, synd bara att jag inte har hittat en sån ännu. Jag är inte den som orkar bättra på läppglansen stup i kvarten heller.

Zara sa...

Jag håller med dig , läppglas känns bara onaturlig och kladdigtsamt att håret fastnar i läppglanset och de blåser ute...