torsdag 11 mars 2010

Hej och så vad veckorna går. Det har redan gått en vecka sen vi åkte till Hemavan. Hojja.
Veckorna går så sjukt snabbt sen jag fick utökat ansvarsområde på jobbet. Det är så jäkla roligt och jag får bara ångest när jag tänker på att jag inte kommer vara kvar så länge till. Vill vara kvar och lära mig meeeer!
Men jag får såklart vara tacksam för för att jag har jobb just nu, och det är jag! Tro mig, varje dag!

Har väl egentligen inte gjort så mycket annat i veckan än att jobba. Fast ändå har dagarna bara flugit iväg och det känns som att jag inte bara varit hemma och läst bloggar på hur länge som helst.
På söndagen åkte jag direkt till Petter, sen var det bildkurs, sen vara hos Petter, jobba och igår var jag på stan och köpte äntligen den fina byrån jag har spanat in! Har gått förbi där (Antikaffären) flera gånger och varje gång har jag tänkt "Den vill jag ha! Är den kvar imorgon så köper jag den". Sen i tisdags så sa jag seriöst att jag inte kan utmana ödet på det där sättet, för den har ju varit kvar varje gång jag gått förbi. Var bara att slå till! Den är superfin och ser så där härligt nött ut. (Se bild längre ner). Jag älskar den verkligen! Jättenöjd. Var inte alltför dyr heller 950 :-. Men den är RIKTIGT trä och inte bara sån där "fake-playwood" som det man köper på IKEA t.ex. This is the real deal! Underbar.
Sen fick jag mitt vardagsrumsbord också, jag köpte ju det samtidigt som soffan och tv-bänken men det fanns inte inne då och sen när det väl kom så var det i fel färg. Så har varit lite gorm med det, men nu är det äntligen här! Åh vad jag älskar det. Så där härligt retro. Riktigt fint!
Nu fattas det bara lite lampor och så, blommor till sovrummet samt nya gardiner. Sen ska ju såklart hyllor och tavlor upp. Men vill fundera lite till innan jag spikar i mina nytapetserade väggar... Men det kommer väl så småningom! Kanske får jag också min läshörna som jag velat ha så länge! Ska bara köpa en fotpall och en golvlampa så är det klart! :D
En IKEA-tripp känns inte långt borta. Ska köpa en byrå till sovrummet bland annat och lite smågrejer. Kuddar och sånt där till soffan bland annat. Bäst att köpa där. Nåja, ingen brådska med det egentligen, har ju fått det viktigaste (och lite till!)

Imorgon är det redan fredag och då ska jag och Petter på konsert i Björksalen, Katten & Kompet spelar sen var det visst nån modeshow. Får väl se hur vi gör; om vi stannar även till modeshowen eller om vi bara ser konserten. Hur som helst ska det bli roligt att se något annat än bara en tv på en fredag.
Sen på lördag ska jag få åka slalom igen!! Jag och Kenny ska åka till Kåbdalis! Fan vad roligt det ska bli att åka med någon annan än familjen bara. Härligt! :D Sen på kvällen är det lite party. Eller party och party. Det kommer serveras alkohol iaf. Hahaha.

Nåja. Nu ska jag fortsätta göra ingenting. Så skönt. Ska läsa varenda blogg jag kan komma på och bara dega!

Här nedan kommer några bilder på byrån och vardagsrumsbordet!

Ajöken möken !

3 kommentarer:

Ellen Storm sa...

En eyeprimer framhäver pigmenten i ögonskuggan samt får den att hålla bättre :)
Jag använter "Eyeprimer clear" från make up store och den har ingen färg alls (ser ut som en ansiktskräm typ) som jag då smörjer in ögonlocket med innan jag sätter på ögonskuggan. Men dom har även en annan eyeprimer på make up store, kommer dock inte håg vad den heter men den är hudfärgad (finns bara i en nyans) och fungerar som en lätt concealer också :)

Nu är det bara att du beger dig till Luleå och går på MUS! ;)

Patric sa...

Vadå inte vara kvar på jobbet så länge? Ska du börja nytt jobb eller ska dom skära ner?

Zara sa...

Vad fint soffbord du har , vart har du köpt det??