onsdag 20 januari 2010

Ny vecka, nya möjligheter


Oj vad jag har varit trött hela veckan.. Förra veckan gick bra att stiga upp halv 6, men nu har det varit riktigt riktigt tungt! Men jag har infunnit mig på jobbet kl 6 i alla fall, man blir ju så bortskämd med att sluta tidigt. Att vara där halv 7 nu vore rena terrorn.. haha!
Har hänt en massa roligt på jobbet nu senaste tiden faktiskt. Har fått mer ansvar och det gillar jag! Jag vill ju utvecklas och lära mig så mycket jag bara kan. Känns som att jag lär mig något nytt varje dag och det är jätteroligt! Känns som att jag suttit i telefon hela dagen idag, det är lite ovanligt. Ringer ju inte så mycket till mig, men eftersom jag nu har fått utökat ansvarsområde (="eget förbands" resor) så är det ju ganska naturligt att det ringer mycket. Dessutom är jag backup för en som är sjuk nu också, så det blir äääännu mer att göra! Wihihi. Jag älskar det!

Ayah, vad har hänt annars? Inte så mycket egentligen. Jag har ju inte hunnit flytta än, inte ens börjat packa. GUD vilken ångest. Vars ska jag börja liksom? Har fått låna ett par kartonger från jobbet så det är väl bara att börja vika ihop en av dem (jag vet ju hur man gör nu efter ett evinnerligt packande i källaren på jobbet..) och börja lassa ner böcker. De används ju inte så ofta, kanske börja plocka ner lite kläder och smågrejer.. väskor.. ja, sånt som jag inte använder helt enkelt. Men det känns för avancerat nu. Är verkligen HELT slut efter jobbet. Har varit sjukt trött EXAKT klockan 18 varje dag den här veckan. Annars brukar jag bara bli så där våldsamt trött när jag ska gå och lägga mig. Men både igår och i måndags lyckades jag fan somna på soffan! Det händer typ aldrig.... ? Så jag får svårt att somna på kvällen sen, antar att det hänger ihop med varandra och blir lite till en ond cirkel av något slag..

Ayah. Nu känner jag att ögonlocken börjar bli tunga. Ska hoppa in i duschen och sen direkt hopp i säng.
Slänger upp en egenhändigt ritad planlösning av min nya lägenhet! Så ni får nått att titta på ;) He.

Ajöken möken!

1 kommentar:

Patric sa...

Åh, walk in closet! <3