fredag 16 oktober 2009

Thank God it's Friday!

Usch vilken helvetesvecka. Verkligen fruktansvärt jobbigt. PMS, saknad och irritation har totalt sugen musten ur mig.. Det känns verkligen som att all min positiva energi jag haft nu ett par veckor, har sugits ut mig fullständigt på bara fem dagar. Det är riktigt hemskt hur lång tid det tar att bygga upp en positiv energi och hur jäkla snabbt det går för att allt ska gå åt helvete.
Men så är det väl att vara tjej. Min kloka morsa sa att "livet måste ha sina berg-och-dalbanor, det blir så tråkigt annars". Det är väl så det är helt enkelt antar jag.
Jag måste erkänna att det känns bättre nu, som sagt är det PMS som spökar, det kan verkligen sabba hela min tillvaro. Men så är det väl också för många andra. Ska jag vara ärlig så är det många på jobbet som verkar ha haft en jobbig vecka.. Tycker det har muttrats en hel del där inifrån rummen..

Nu känns det bättre i alla fall. Jag ska verkligen vila ut nu i helgen. Sova ordentligt så jag är fit for fight till veckan; då händer det spännande saker för mig på jobbet! :D
Sen på fredag kommer Petter hem!! Givetvis ska han till Bredåker först, men vi träffas väl kanske på lördag eller söndag som tidigast. Det är vad jag har ställt in mig på i alla fall, allt innan det blir en bonus.

Nåja, nu ska jag ta min "piggelin-medicin" och sedan fixa mina naglar.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: