söndag 27 september 2009

Så var den helgen slut.

Vilken helg.
I fredags jobbade jag till strax efter ett, sen drog jag och Patric till Luleå för lite shopping. Perfekt avslutning på veckan och perfekt celebration av helgen. Patric shoppade lös på H&M (givetvis) och jag hittade mig en parfym samt ett halsband. Hade önskat att jag hittade en kofta, men jag orkade inte riktigt engagera mig i att leta en. Sen är jag inte i akut behov av en.
Kom hem ganska sent, kring tjugo i åtta (!). Ställde in mig på en lugn hemmakväll med godis och TV. Så pratade jag och Maja ihop oss för en spontan-fest istället! Så jag duschade av mig den värsta smutsen, sminkade mig och cyklade sedan i regnet till henne. Hon fixade mitt hår och vi lyssnade på musik. Groggade lite och hade djupa konversationer. Knallade till Bränna kring tolv-tiden (då jag egentligen hade sovit om jag var hemma!). Var inte så mycket drag där, men jag stod ut till halv två-två i alla fall. Då drog jag natt-käk på Frasses och cyklade sedan hem kring tre. Somnade gjorde jag på en gång. Sov riktigt dåligt den natten.. huvva. Vaknade flera gånger i ett ryck, panikångest och hade sen svårt att somna om. Vaknade kring nio av att älskling ringde. Pratade ett tag och somnade om till elva ungefär.
Då cyklade jag till Bolaget och handlade lite göttans, sen direkt till Fagge. Käkade där och hade ställt in mig på en lugn kväll. Var rätt sliten efter fredagen. Men nej då. Då drog jag till Nordic Rage istället och headbangade till två på natten istället. Haha. Kul och spontan helg!
Sov till nio, då ringde Petter. Surrade ett tag, somnade om till halv ett då han ringde igen. Sen klev jag upp och börnade till Fagge där jag varit till sju ungefär.
Har mått dåligt idag. Inte bakfull alls, men har känts som att alla känslor jag omedvetet eller medvetet hållt inne hela helgen bubblade upp idag. Varför kan jag inte gå in på, men det har inte varit en rolig helg rent känslomässigt. Känns bättre nu måste jag säga. Även om känslorna svämmar över. Men hellre det än att det var som igår när jag vaknade- helt tomt. Jag satt i soffan i en timma och bara stirrade ut i luften utan att känna ett endaste dugg. Skitläskigt.

Nåja.
Det var ups and downs hela helgen. Minst sagt.

Nu är det bara NIO dagar tills jag åker ner till Fussi! Ska bli så jävla underbart och få krama om honom. Pussa på honom tils han drunknar och bara få ligga och titta på honom. Min fina älskling. Saknar honom mer än någonsin nu alltså.

Nu ska jag ringa till honom och säga just det.

Gonatt!

Inga kommentarer: