måndag 21 september 2009

Helgen som kom och helgen som gick

I lördags var det partajj hos Elin. Riktigt roligt! Det var jag, Elin, Maya, Malin och Cizzi. Vi skrattade så tårarna sprutade (eller Mallan i alla fall..) och käkade Elins underbara pizza. Hur lyckas kvinnan? Fan godare än köpes. Helt seriöst.
Vi knallade mot krogen och dansade tills fötterna blödde (läs: tills fjortisarna invaderade och flaxade med armbågar och knän).
Knallade hemåt kring halv två, köpte en grillkorv på Rönkan, sen straight to bed. Skönt att jag valde lågskor, kvällen blev mindre jobbig på så vis. Lättare att dra mina snygga moves på dansgolvet. Lite trögt i 12 centimeters måste jag säga.

Igår åkte jag hem till Fagge. Lämnade bilen och hämtade cykeln. Slappade på och tittade på TV. Käkade pizza. Igen. Lika gott som alltid.

Idag var det måndag och nu är måndagen snart slut. Hiskeligt snabbt dagarna går numera. Men det är bara braaaa för snart åker jag ner till fussi (typ två veckor kvar!!). Ska bli så underbart att få krama om honom igen! Som jag saknar den lille haren. Helt sjukt.

Imorgon och på onsdag är ordinarie personal på "teambuilding" och då har vi Proffice-anställda lattjolajban på kontoret. Eller något liknande. Mest kommer dagarna bestå av förflyttning av tunga möbler och sånt. Ett par som ska byta rum. Men det kan vara skönt med lite variation. Palasso är ju dessutom stängt de dagarna så det finns inte så mycket man KAN göra egentligen. Pyssla på bara. Utvärdera lite grejs möjligtvis. Posten kommer ju varje dag också; givetvis.

Nåja. Ska bli en skön vecka!

Ajöken möken!

1 kommentar:

Patric sa...

Haha, usch vad jag inte saknar de där arbetsuppgifterna. Får en dödsrysning så fort jag ens tänker på posten där. Eller ännu värre; Följesedlarna!