söndag 26 juli 2009


Hej och hallå. Har precis kommit hem, var till Fagge och lämnade lilla tv:n nu när jag har fått en bjässe här! :D Eller bjässe och bjässe, eller ja! BJÄSSE. Jämför man med den jag hade innan så är den bannemig en bjässe!

Tittar nu på en klyschig film som heter "True confessions of a go-go girl". En brud som egentligen ska läsa juridik, men börjar istället som nån sorts strippa (?).. oj oj. Hennes föräldrar får spader självklart.
Jisses. Verkligen klyschig. Men jag tittar väl mest på bilderna, min hjärna är lite slut just nu. Jag vet inte vad det är riktigt, men jag har ont i hela kroppen och min hjärna känns, som sagt, som en enda géle bara... Svinis månne?? Nåja. Den som lever får se.
Har inte råd att vara borta från något mer från jobbet.. men när man sjuk så är man. Inte mycket att göra åt egentligen.

Nu hade jag tänkt fixa naglarna lite, de är långa och äckliga. Svårt att hålla på att skriva på tangentbordet känner jag. Så det blir väl kvällens projekt. Sen ska jag nog släcka ner. Blir att sova hemma ikväll också, Petzi är hos Erica, brukar bli rätt sent så då är det lika bra att jag sover hemma. Så han får sova sista natten hemma i lägenheten själv också.

Tvätt imorgon kom jag på! Icket att förglömma. Måste tvätta roliga saker, handdukar och sånt.. bah. Nåja. Ska nog gå bra.

Nu blir det kväll för min del. Jobb imorgon!

Ajöken möken!

Inga kommentarer: