söndag 3 maj 2009

Så var den ledigheten över. Vad jobbigt. Det har varit otroligt skönt och avkopplande måste jag säga.
Torsdagens fest var riktigt trevlig! Jag fick en lite snedfylla och blev jävligt förbannad och käftig. Men det är väl sådant som händer antar jag. Jag mådde då som jag förtjänade dagen efter. Det var väl bra. "Somliga straffar gudarna snabbt".

Sedan har jag varit med Petter hela helgen. Igår var jag hem en sväng på dagen, solade, umgicks, käkade gott osv. Sen åkte jag hem till Petter, hjälpte honom med läxan. Jag älskar ju det så kalla mig inte toffel eller nåt, jag ERBJÖD mig att hjälpa ;) Knäpp jag är va? Men svenska är det roligaste jag vet så det gjorde inte mig något.
Idag gjorde vi klart det, så sen åkte jag hem igen till Fagge och umgicks ytterligare med familjen. Gick på långpromenad med mamma och Maja bland annat. Riktigt skönt, men jag hade dåliga skor så jag har lite värk i arslet. Haha.
Nu är Maja här med mig, ska ha henne hela veckan. Hon är på lite "kollo" kan vi låtsas ;) Nej men det är mest för att jag ska ta mig ut och promenera. Jag har blivit så jävla lat nu när jag börjat jobba att jag bara sitter inne när jag kommer hem. Blir bra nu när jag har Maja här så då MÅSTE jag ju gå ut i alla fall 30 minuter med henne! Det blir perfekt.

Nåja. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen gå en kvällsis med Maja.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: