onsdag 8 april 2009

Utbildning

Tog mig mod och sökte tre kurser för ett par minuter sedan. Litteraturvetenskap, engelska och kulturkunskap. Känns bra och roligt. Förhoppningsvis kommer jag även in på Lärcentrums naturkunskap B- kurs också. Då kan jag söka sjuksköterskeutbildningen nästa år! :D

Åkte hem och käkade idag, kände verkligen inte för att laga mat. Var alldeles för trött idag. Det tar på krafterna att göra.. hmm.. ingenting! Morsan hade gjort världens godaste kycklinggryta med röd curry, mumma...

Jag lät min lillebror tatuera mig med tuschpennor också så jag är helt färgglad över hela kroppen (nästan). Han är väldigt duktig på att rita och måla- även om det blev lite slarvigt där på slutet.. Sen tycker jag det är så jäkla skönt, även om det kittlas en del i knävecken..

Imorgon firar jag och Petter ETT HALVÅR tillsammans. Tiden går fort. :*

Nu ska jag äta yoghurt och sedan se Fråga Olle ;D
ajöken möken
Avslutar med tre av Hannes alla tatueringar.
Den översta är en ros- fast jag tyckte mer det såg ut som en tulpan. Supergullig!
Den andra var helt och hållet hans egen idé. "Lino, jag vill skriva något. Kärlek övervinner allt.. Eller vad säger man?" Så sa jag att jag hade det skrivet på min vägg i mitt gamla rum- fast på latin. Han nappade på idén och ville också ge mig den som tatuering.
Den tredje är en gullig gubbe han gjorde- den sista faktiskt. Jag hade en finne precis där så han använde den som öga till gubben. Find the pimple? ;D Haha. Barn är påhittiga ibland.












(ändrade min blogg och då hoppade bilderna runt, men ni förstår nog ändå!)

2 kommentarer:

Lina sa...

Haha ;D Gubben var sötast

Patric sa...

Haha, ja vi borde verkligen hitta på något. ^^ Det är bara att du säger till om du vill ut och gå idag eller göra något annat.