tisdag 24 mars 2009

Tvättar Tisdag! (Med inslag av städning)

Gick till Petter igår och sov över där, men det blev inget ligga och dra sig i sänge idag då jag hade bokat tvättstugan kl 12. Självklart var det en imbecill människa som inte riktigt förstått det här med bokningssystem med cylindrar. Nädå. Denna människa hade tagit ALLA mina maskiner, inklusive torktumlaren och även dragit igång torkskåpet på full sula (utan grejer däri). Riktigt irriterande. Kändes bara som en grej att göra för att på något sätt försöka få mig att tro att det är "UPPTAGET". Fylla ut maskiner med en strumpa i varje ungefär. Riktigt arg blev jag och drog ur kläderna ur alla maskiner, slängde i en korg och körde ut den därifrån. Så väldigt irriterande när JAG har bokat en tid och sen är någon annan där. (Jag dubbelkollade så jag inte tog fel på dagen, men inte!)
Droppen var när jag gick ner för andra gången och den imbecilla idioten stod och sorterade sin tvätt, denne hälsade inte eller bad om ursäkt! Riktigt kasst tycker jag, det visar ändå något sorts mänskligt hyffs. Men denna människan kan inte ha alltför gott om det...

Nog om detta.
Jag fick i alla fall tvättat tonvis med kläder, bara två maskiner var enbart sängkläder! Sen ungefär alla underkläder jag äger, samt en miljon strumpor. Det blev en del!

Nu är det rent och fräscht här i lägenheten, jag har vädrat hela dagen och sängkläderna har jag haft i fönstret så de är fräscha och fria från kvalster! Sen dammsög jag sängen, madrassen och filtarna jag har i sängen. Dammsög även lite snabbt i övriga lägenheten, dammsög igår men det dras in en jävla massa sand nu så det var lika bra.

Ikväll blir en lugn kväll känner jag. Vill sitta och njuta av min rena lilla lägga ;) Hehe. Nej men Petter kommer väl kanske sen, jag vet inte. Annars får jag hitta på något att göra. Se film eller så.

Nu väntar jag på Unga Mödrar, äter paprika och softar bara.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: