måndag 30 mars 2009

Pommes, skor, biblo, tandis och snack.

Hoho vilken dag.
Har varit med Hannes till tandläkaren, gick alldeles utmärkt! Inga hål!
Sedan gick vi förbi biblioteket på hans begäran, lånade två spännande deckare (han älskar att läsa barn-deckare) och jag fick mig ett nytt bibliotekskort! Jag har haft mitt kort sedan ettan (på Fagge) och det fungerade inte fortfarande. Inte så värst förvånande .. Men ett nytt och fint kort fick jag. En uppenbarelse följde med- det är helt gratis att låna böcker (såvida man inte lämnar in dem för sent eller tappar bort dem) så varför inte låna oftare? Böcker är så härligt, ligga i sängen och läsa en riktigt bra bok. Finns det något bättre? Jo, jag kan komma på massa saker, men det är helt klart en av de bättre sysselsättningarna.
Fast jag borde nog plöja mig igenom mina böcker som jag redan har innan jag ger mig på Biblans böcker... kanske.

Sedan var jag på Frasses och käkade med Patric (tack!!). Gott gott var det, men onyttigt onyttigt. Knallade till Intersport och tittade på springskor till Patric, men dessvärre klämde alla på fel ställen så det blev inga skor idag. Men det kommer han nog hitta innan vi börjar springa.

Sedan mötte jag Elin, vi knallade hit och snackade en himla massa. Så roligt att träffas igen, det var ett BRA tag sen! Pratade om allt och ingenting. Hon gick precis så nu har jag inget annat val än att ta tag i disken som väntar på mig. Blä. Men jag måste få det gjort. Det börjar lukta unkas annars.. Haha.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: