måndag 30 mars 2009

Fantastiskt.
Min helg har varit fantastisk. Något annat kan jag faktiskt inte säga.
I fredags kom Petter med pizza. Vi låg i sängen och åt, tittade på film, myste. Somnade väldigt sent, klockan var nog närmare sex innan vi slocknade.
Gårdagen spenderade jag ute i solen. På kvällen kom Petter, kring 9 om jag inte minns helt fel. Jag tittade på Robinson. Tända ljus i hela lägenheten. Earth Hour var det ju så jag hade inte en enda lampa tänd. Mörkrädd som jag är var jag tvungen att ha någon annan ljuskälla än TV:n. (Jodå, TV:n "fick" vara på även under E.H!).
Vi tog en lååååång dusch tillsammans. Rena och fräscha kröp vi in under varma och gosiga täcket. Däckade gjorde jag kring ett och Petter strax därefter. Sedan sov vi... och sov... och sov... och sov till efter halv två. Hade kunnat sova längre om inte farsan hade ringt och väckt oss :P Det var väldigt behövligt med sömn. Nackdelen är väl att jag nu kommer sitta uppe och tindra till tre-fyra på morgonen.. Nåväl. Jag måste ändå upp imorgon, ska skjutsa Hannes till tandläkaren. Så det är väl bra antar jag.
Kanske tar jag honom på stan och tittar på spel, så länge han vill. Böcker, lyssnar på alla hans Harry Potter historier, eller någon annan bok han tycker är spännande. Som vanligt är jag den enda i familjen som har tålamod nog att stå och lyssna på hans ivriga tjattrande om alla karaktärer. Men han har också åsikter och tankar- man måste även lyssna på honom. En tioåring har minst lika viktiga saker att komma med som en 40-åring. Så de så.

Nu ska jag lalla vidare!
Ajöken möken

Inga kommentarer: