söndag 22 februari 2009

idag är det lördag, men vad vet väl jag. vi sov ju bort hela dagen. smart drag där.
hade värsta läskiga drömmen. IGEN. minns inte exakt vad den handlade om, men det var om hannes och att han skulle sova här. av en eller annan anledning blev inte detta av och jag mådde jävligt dåligt över det och hannes var ledsen.
vaknade kring nio och var helt förvirrad. "var är jag? somnade jag?" det var som om jag inte ville att hannes inte skulle sova här, men i drömmen kunde jag inte somna själv. absolut inte. så det var lite förvirrande när jag sedan vaknade på riktigt. men det kändes bra att petter var bredvid mig. som vanligt självfallet. alltid lika underbart. så söt när han sover! pussa lite på honom och sen somna om igen. huvva. kommer nog aldrig kunna sova själv igen. hahaha.

vi bestämde oss för att åka till storheden en sväng, bara så man har gjort något idag. petter hittade lite mat och ett par superfräsiga skor. det var han verkligen i behov av! de gamla faller sönder helt allvarligt. haha.
sen börnade vi hem och jag fick besök av mamma och maja.
satt och chillade framför tv:n så hör jag hur någon är i porten. så tänkte jag "ja det kanske är mamma o maja" (var inte helt säkert att de skulle komma). så hör jag ett lite dovt yl/skrik i trappen, som om barn busar ni vet? så är det tyst ett tag och sen kommer det ett till. sen hör jag dunsar i trappan och sen plingar det på dörren. "var det maja som skrek?" frågade jag mamma och visst var det maja! haha. mamma hade sagt till maja (ja, vi pratar med henne) "VAR ÄR LINO MAJA???" så hade hon kommit med ett "EEEUUUWWWHH!!!!" som svar och sprunigt fram till varenda dörr i hela trapphuset i hopp om att det var min. hahaha. så gulligt!

kort efter att de gått så knallade jag och mötte patric, vi gick till coop och köpte massa onyttigheter. tittade på melodifestivalen och HERREGUD vilka jävla artister. fyfan så värdelösa. fattar inte ens hur den där jävla gubben ens blev antagen!? genomuselt. jag och patric satt mest och var helt chockade genom hela framträdandet. sen den där grekiska låten? WTF.
nä. det var verkligen dåliga artister. EN var bra och det var den där tjejen. molly eller vad hon hette. hon kunde iaf sjunga några rena toner och hade en fin låt.
usch jag har blivit en av DE DÄR som kommenterar melodifestivalen. HJÄLP MIG.

nu ska jag avrunda här och eventuellt ta tag i disken... får se om jag orkar.
ajöken möken

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack, jo liiite..