onsdag 28 januari 2009

jag var till psykologsköterskan igår. eller vad han kallades. kändes ganska skönt faktiskt. vi pratade mest om lite allmänna grejer, inte något specifikt så egentligen. men jag förklarade att det enda som fanns i min hjärna just nu var flyttkartonger, det förstod han så det var skönt.
vi bokade i alla fall in en ny tid i början av mars. så vi får se hur det är då. mitt humör är ju olika från dag till dag.

igår var jag och martin i lägenheten och tittade på sex and the city. vi byggde en egen-designad ikea-soffa på golvet mha kuddar, filtar och en matta. det var ganska oskönt för våra gamla arslen, men det funkade. haha.

sen åkte vi förbi återvinningen och hämtade petter. alltså.. han hade varit hos en polare och vi skulle mötas där..

bla bla bla..
ikväll blir det flytt av säng till lägenhet. japp. upp för ALLA trapporna. men det ska nog gå bra. hoppas jag. sen blir det första natten där. lite läskigt är det förstås. hoppas petter vill sova med mig. annars bajjar jag nog i brallan.

do i smell coffee? i DO smell coffee!!
cya!

2 kommentarer:

Anonym sa...

En dag om jag är flitig.. Det är ku så kul så det är svårt att sluta.Vad skönt med egen lägenhet.Hoppas att du kommer att trivas.

Anonym sa...

Hej raring tack för alla underbara kommentarer du lyser upp mina dagar med dom när jag har dåliga dagar!, vart är det du hålle rpå att flytta? :) skönt att få prata ut med ngn utomstående man kan behöva det ibland .. det tar ett tag innan man kan känna band till personen men det kommer oftast efter ett tag!