torsdag 1 januari 2009

gott nytt år mina vänner!
min nyårsafton var precis som vilken annan dag som helst. vad som skiljde sig från alla andra dagar var att vi åt oxfilé och kroketter. så jävla gott! pepparsås till det och massa annat smarrigt.
förutom det så var det en ganska medioker nyårsafton.
skjutsade david till gruvberget (jo!) med mårran. oj vad duktig hon är, min lilla bil! <3 klarade uppförsbacken galant! så stolt.
gick sedan till petter. vi tog det lugnt, tittade tv, drack vin och tittade på raketer vid tolvslaget. vi hade panorama-vy över hela boden. fantastiskt vackert! vi såg raketer överallt!
även om min nyårsafton inte var den traditionella festa-tills-du-däckar-aftonen så var den bra! den bästa hittils, eftersom jag fick vara med den som betyder allra mest för mig. den som fick nyårspussen kan ni nog lista ut! jo, petter såklart. min sötnos.
det nya året började riktigt bra må jag säga- vaknade upp bredvid den sötaste i världen! hoppas året fortsätter vara så underbart! (det får jag se till....)
tog oss upp kring tre och jag knallade hem strax efter fyra.
sen har jag ätit resterna från gårdagens middag.
morsan och farsan har börjat med GI. får se hur det går. visserligen gäller det bara två veckor hela uteslutningen av kolhydrater så det kanske inte blir så svårt. nåväl. vi får se!

mitt nyårslöfte är (förutom det jag skrev tidigare, att bli starkare som person):
- dra ner på saltet.
jo! jag saltar ALLT. inte måttligt heller...
- dra ner på cigg.
... ska försöka.
- fortsätta motionera och börja simma kontinuerligt.
- MÅ BRA!!

gott nytt år!

1 kommentar:

Patric sa...

Svar på det du skrev i min blog:
Haha, spara pengar så kan vi åka båda två! Två bondiga bodensare i Rom. Tänk vilken film det hade kunnat bli! XD

Och bra att du ska motionera mer... För då får du gärna ringa/sms:a/msn:a till mig då du ska ut och gå eller jogga så följer jag mer än gärna. :')