torsdag 25 december 2008

(Bilden är tagen med min nya kamera, dock på minsta storleken, då det får plats mer bilder då på kameran. var mest för att testa den bara.. ha överseende)

nu är glada julen slut slut slut...
ne, inte riktigt än kanske. men själva julafton är över.
blev som vanligt inte riktigt vad man hade räknat med. blir oftast inte det när man har skyhöga förväntningar. fast det var inte en besvikelse, det kan jag inte säga, det var supermysigt. men den där riktiga julkänslan fanns inte riktigt där om jag ska vara ärlig. men det är väl för att jag börjar bli gammal. jag vet inte.

julklapparna är jag jättenöjd med! fick en KAMERA!!! blev jättechockad! hade önskat mig en, men hade verkligen inte räknat med att få den! det var en positiv överraskning. (inte en systemkamera, en vanlig kompakt, men den var svinbra!)
sen fick jag två böcker, strumpor (det behövde jag verkligen), en skitsnygg vattenkokare, muggar, en duk, body-scrub och body-butter, örhängen och en svinsnygg sjal.
måste imorgon titta på ett minneskort. sen ska jag försöka ta mig fram på stan och titta efter en ny jacka. en svart ulljacka. har bara jackor i konstiga färger, vill ha en svart och stylish. har ju två svarta visserligen, men det är skinnjackan och sommarjackan. SVINKALLA alltså.
hoppas jag hittar nån snygg ;-) orkar inte pallra mig till luleå, så förhoppningsvis hittar jag någon här. lindex har haft snygga jackor och även åhlens. vi får se. håll tummarna ;)

saknar petter jättejättejätte mycket. han kom inte hem idag :( åwh.. baby!

jo! imorn är det fest också, hos patric! ska bli skitkul att träffa lina och patrik, har ju inte gjort det ännu.

nu ska jag se på tv. Supersize Me ;) så äckligt. kanske motiverar mig att bli .. nyttig. haha. förmodligen inte. well well.

ajöö!

1 kommentar:

Lina sa...

söt nalle! Är den bakad där?