torsdag 17 juli 2008

This Is the Life

It's all rigt mama.... Herregudars, jag har haft den där låten på hjärnan (snarare- den där meningen) sen jag och Becki var på promenad. DEN VILL INTE FÖRSVINNA!

.. idag har det varit fullt ös medvetslös. Planen var att fara på Alder & sola/bada med Becki, men då mulnade det på så vi drog på stan istället. Jag fixade (äntligen!) en plattång, återstår att se om den är godkänd, en (rosa!) klänning och en (lila!) kjol. Det var köp 2 betala för 1 på Lindex så det kändes heeeelt okey. 99:50 för både klänning och kjol, inte illa ;)
Börnade till solariet, sen hem till Becki o slinga hår. Planen var att vi skulle jogga efter det. Men då käkade vi mos & korv så det sket sig, blev en timmas promenad istället. Dock kändes det som att vi gått femton mil... Helt sjukt..
Käkade middag, drack kaffe och softade ett tag. For på en liten inlines-tur med Hannes.
Jag har fan damp numera (mer än vanligt alltså), jag bara pågår hela tiden. Är aldrig hemma känns det som ... Hehe.
Nu är jag heeelt slut så jag ska duscha och sen soooooooooofta.

Imorn é mitt mission; TRIMMA HOS TUBORG. Fyfaaan vad tråkigt. Usch. Måste dock göras och det tar inte alltför länge så det gör jag på förmiddagen. Sen ska jag och Becki åka inlines, sen ska jag ta en promenad med Mimmi. Sen däremellan blir det eventuellt Alder och våra grannars gräsmatta måste klippas. FULLT ÖS. But damn, I like it ;)

Inga kommentarer: