måndag 9 juni 2008

blahblahblah

Har inte haft ork att uppdatera nu på ett tag. Känns inte som att jag har så mycket vettigt att säga.
Studenten var schwinigt kul, partypartyparty och dansdansdans hela natten!
Alla från farsans sida kom o grattade, lilla söta Elvira (vår granne) kom också förbi och åt smärgåstårta. Handen på hjärtat så blev jag allra gladast av blombuketten jag fick av henne och Allan. Dom är så söta :D
Fick massa fina saker också! Blev skitglad över allt jag fick. Verkligen sånt jag behövde! ~
Sedan for jag o Marina till stranden i Björns där Fredrik o Johan väntade. De var förvånansvärt nyktra när vi anlände faktiskt.. De hade ändå suttit där i typ två-tre timmar. Hehe.
Sen cyklade jag o Marina till stan (Fredrik o Johan åkte bil), stannade på P-holmen o snackade med ett par snubbar. Helsoft! ;D
For sen till Boddan o dansade all night long! Sinnesjävlasjukt roligt var det! ;)
Käkade kycklingburgare i stadsparken klockan tre på morgonen sen när hungern började komma. Cyklade sedan, lite full i hågen, hem.
En helt fantastisk dag som jag aldrig kommer glömma! ;)

Idag har jag gjort min tredje stora vuxengrej (förutom körkort och studenten)- skrev in mig som "arbetslös" på Arbetsförmedlingen. Suck. Kändes lite tragiskt ändå, lite misslyckad. Hee.
Hoppas det ger resultat, men jag tvivlar. Kommer ju mest troligt plugga vid LTU till hösten så jag behöver inte praktisera i alla fall .. Känns rätt bra. Men självklart hoppas jag fortfarande på ett jobb hos ISS. Jag tror lite grann att de kan ringa dagen innan o säga "vi behöver folk imorn. kom hit!". Men det är ju bra, jobb är alltid bra :P

Det om detta.
Idag ska jag och Hannes fara till Luleå, ska titta om jag hittar några snygga shorts på Gina. Wera hade hittat ett par vråååålsnygga där. Tror nästan jag ska göra en rip-off och köpa likadana. Häähä.

Ne, nu ska jag äta, sen fara. Håll tummarna att jag inte blir dödssjuk efter idag (jag hade svinigt ont i halsen när jag vaknade....)

Adieu!

Inga kommentarer: