lördag 5 april 2008

friday i'm in love

jobbig helvetesfredag idag.
eller, jaa.. den har varit ganska lång, men inte direkt jobbig. hade dubbelt bildpass idag, istället för ett pass bild & ett pass foto. (får jobba dubbelt fotopass nästa vecka.. ) det kändes som en evighet, kändes som att det aldrig tog slut. fyfan alltså. bild från 8:40 till 12:30. inte att leka med alltså.
charlotte var på mig och wera om vårt projektarbete, barnboken. vi hade satt "bubblig"-ram runt ett par bilder (fört att förtydliga att dessa var "fantasier"), tydligen var bubbel-ramarna tjockare än de släta och charlotte var på oss om att detta skulle påverka betyget. eller det skulle göra det lättare för henne att ge betyg ifall vi ändrade så de blev jämntjocka. fan vad sur jag blev. jag och wera hade ju förfan spenderat fem timmar med de där jävla bilderna, fixa ramarna och lägga till text. den har blivit upptryckt och allt. vi ansåg oss vara klar med det där. så kommer charlotte o gnäller. satan vad less jag blev. jag tror inte jag har varit så arg någonsin under hela gymnasietiden faktiskt. satt där och bara kokade när charlotte pågick där.
sen menade hon att JAG skulle fixa det. hon la alltså ansvaret på MIG hurvida jag och wera skulle få vg/mvg. visst, wera har gjort en hel del och jag sa det till charlotte- men att jag ändå nöjde mig med ett vg, jag skulle inte gråta blod ifall jag "bara" fick vg. wera däremot vill ju väldigt gärna ha ett mvg, det är ju det hon siktar på. men grejen är den att jag inte har någon aning om hur man fixar en sån där ram, wera skötte ju det digitala. jag satt ju bara som "smakråd". men vi snackade ihop oss sen (jag & wera) och bestämde att träffas hemma hos henne och göra det tillsammans. det går snabbast så- snarare än att wera först ska lära mig hur man gör och sedan ska JAG (segmasken nr 1) genomföra det. sen är ju wera en sån kontrollmänniska också (it's a fact) och hon vill gärna vara med på ett hörn.
..hur som helst ska vi ta tag i det där efter filosofi-redovisningen vi har näst-nästa vecka. just idag var vi så jävla arga båda två så vi knappt kunde tänka klart. fyfan alltså.

nu är det helg i alla fall. så jävla skönt. ååh.
ska gå till coop idag tror jag och köpa chips eller nåt annat gott, sen se film ikväll.
såg "this is england" igår och den var så jäkla bra, helt underbar film! hur kan man inte älska brittisk dialekt?!!
..nä nu ska jag dricka kaffe.

adjö mina vänner

1 kommentar:

Anonym sa...

Oh den filmen är jättebra!!