söndag 20 april 2008

as augusta per augusta

to high places through narrow roads. det är så det känns- ett långt, vidrigt, mörkt och kallt vinterhelvete är över och nu äntligen, äntligen, äntligen är det vår! det känns i luften! ååh som jag har längtat! tiden går fort när man har roligt.. or something.
det har varit en konstig vinter, vi har inte varit i klinten i år med husvagnen. har känts både bra och tråkigt. vi hade ju varit där i sju år när vi bestämde för att det var för dyrt, man får för lite för pengarna. vi sålde kojan på hösten, lite nostalgiskt men skönt. större frihet. men vettefan om den där friheten gjorde så mycket egentligen. jag tycker jag mest har suttit hemma o degat i alla fall.
riktigt bottenrekord på slalomfronten- en gång och det var när vi i november var i kåbdalis. BOTTENREKORD. riktigt dåligt. tur att vi inte for till hemavan i år, vi hade inte klarat av att åka en dag. klinten har ju varit en bra träning inför hemavan i vanliga fall.
men ska jag vara ärlig så saknar jag inte slalomåkningen så mycket faktiskt, det känns ganska lugnt. trodde det skulle vara mycket värre faktiskt..

i helgen då.. pja, jag har varit hemma bara. tagit det lugnt. återhämtat mig efter den överjävliga veckan.
tittade på hockey i fredags, final, hv mot linköping. MITT lag vann, HV71 .. yeey. jävligt fula och lite orättvisa domare, men.. det var ju till "min" fördel .. hehe.

har gått o lagt mig typ elva också både fredag och lördag.. känner mig som en gamling. men jag måste fan göra det, annars funkar det inte riktigt sen på måndag. blir så jäkla jobbigt då.
det går ju ganska snabbt det man vänder på dygnet, sen har man väl vänt tillbaka det lagom till torsdag.

nahh, nu ska jag göra frukost eller se på tv. eller båda.

adjö

snart kommer lina hem! <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi^^