tisdag 1 april 2008

STIRRA NER

måndag idag. hatkärlek till måndagar.
lugn dag, inte många eller särskilt ansträngande lektioner. men vafan; MÅNDAG. hur hett är det, egentligen!? inte särskilt.
men diag var det inga problem egentligen. martin (fotolärare) var en halvtimma sen. gissa varför? han hade glömt ställa fram klockan. KILLEN MED SKILLEN. nåja, vi deppade inte. missade en halvtimma av lektionen. satt o jiddrade i sofforna om studenten, vår planerade skotertur och bara allmänt snack. trevligt värre!
.. när lektionen väl började laddade vi bara in bilderna i datorn från kamerorna, sen satte vi oss i sofforna igen och fortsatte snacket.
hade samhälls, redovisning, käkade lunch och sedan hade vi bild. lite halvhjärtat sådär. målade en ytterst religiös bild. ganska roligt med tanke på att jag inte är religiös på någon punkt. men man måste väl utmana sig själv antar jag.
satt o väntade över en timma på att idrotten skulle börja, sen visade sig ändå att vi skulle flytta den till torsdag. SURT SOM FAN. åh vad jag hatar sånt. istället för att vara hemma ett så var jag hemma halv tre. sånt gillar jag. NOT.

imorgon har jag sovmorgon till 12.20, sweet. ska upp vid nio och träna hade jag tänkt. sen en lektion och sen hem. skönt som faaan.

ringde om jobb idag också, får se hur det blir. ska skicka CV så får vi se vars det leder. enligt min kusin (som jobbar där på ISS) sa hon att det inte var svårt att få jobb där. men man vet ju aldrig.
nu ska jag nog dra igång en till film.

adieu!

Inga kommentarer: