fredag 28 mars 2008

Ad augusta per augusta


to high places through narrow roads.

jag känner mig verkligen helt sjukt glad. verkligen. det första jag gjorde igår när jag vaknade var att börja sjunga på madonnas "like a virgin". det är så jävla skönt!!
idag var inte sämre, klev upp strax efter nio och satt här nere och drack kaffe, tittade på "oliver och gänget" med hannes, åt frukost. sen körde jag till pagla med hannes och åkte madrass och pulka, solade och hade det bara väldigt väldigt mysigt. jag älskar verkligen våren! nu när solen börjar värma, snön smälter och fåglarna börjar sjunga. det är verkligen något speciellt med vår-vintern. all min energi kommer tillbaka som ett skott, jag känner att ingenting är omöjligt och att det inte finns en enda sak i hela världen som kan få ner mig i träsket igen! fantastiskt!
sen att jag varit rökfri i en vecka och en dag gör det inte sämre heller!

ikväll ska jag bara se film faktiskt. ska väl mygla så morsan o farsan köper nåt gott till mig. sen hade ju farsan fått nån "födelsedagspresent" från coop i form av lax! GRAVAD LAX! jag som bara får det två gånger om året annars, påsk och julafton. helt underbart!! nog för att jag nyss ätit lax under påsken, but STILL!! jag är lycklig!! (det allra bästa är att ingen annan i familjen äter gravad lax så den är min bara min!! hehe, farsans födelsedagspresent. maha!!)

nä, nu ska jag göra lite nyttigheter, vad det är har jag ingen aning om.

BAHH-BAJJ

förresten;
det är fan ETT år sen jag och david var på bob dylan konserten i sthlm. ETT ÅR SEN. fyfan vad sjukt. det känns ju så jävla nyligt vi kom fram till centralen efter en ÖVERJÄVLIG tågresa, vi lyckades fixa t-bane kort och även hitta hem till vår moster i bagis.
david rämmade iväg med empo (vår kusin) och jag stannade kvar hos vår moster, käkade frukost och sov en stund. vi var alldeles pirriga hela dagen och jag minns precis vädret! soligt och varmt, nästan som sommar! följde sen med min moster och handla, träffade mira-matilda (min kusin), satt utanför konsum o solade en stund.
ååååh, vad underbart!
sen sista dagen vi var där satt jag och david o solade på plattan, drack läsk och läste aftonbladet. det var verkligen STEKANDE sol, vi satt i bara t-shirt och höll på att svettas ihjäl. fantastiskt!
det är ETT ÅR sen. herregud vad tiden går fort! jag hinner verkligen inte med alltså.

Inga kommentarer: