söndag 1 maj 2011

Valborgs

Fan vilken trevlig kväll det var igår! Vi grillade, spelade kubb, skrattade o flamsade. Drack en jävla massa öl. Avrundade kvällen med nästan en flaska vin som steg direkt åt huvudet. Har minnesluckor där sista timmarna. Men det är väl så det ska vara ;) Haha.

Satt bara här o spelade ölspel, surrade, fick besök av grannarna och besökte dito. Haha. Rätt kul ändå. Skönt om inte annat att det inte bara är jag som är 20-årsåldern o krökar om helgerna. De andra grannarna verkar inte vara alltför nöjda med det. ;)

Idag var jag apbakis, städade undan baksmällan till trots och gick ut med SAMTLIGA tomflaskor, pizzakartonger (under sängen ?!) och skräp. Nu är det KLINISKT rent och att det var en vildingfest här igår är svårt att tro! Yey me! Haha.

Har legat på soffan sen 16-tiden o känner mig sjukt sliten.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kika på BB och sedan blir det nanna kudden.

Imorgon blir det promenad med Lina. Sedan blir det "träning" med Hönsgården i Strajk Alley. Haha. Måste komma igång nu så vi blir mästare i bowling ;) Ska bli skoj.
Gäller att planera så mycket som möjligt nu så veckorna fram tills midsommar går fort så in i helvete. Vi är ju faktiskt redan i maj så det går ju framåt iaf! LYSANDE.

Nä. Dusch var det.

Ajöken möken

(psst.... bilder kommer när jag fått tag på dem)

Inga kommentarer: