söndag 28 november 2010

Ufokuken


Fan vilken kväll igår! Det var bra .. nonstop! Nonstop bäst. Vi förkrökade här, ett riktigt härligt gäng. Sjöng Disney-låtar för full hals och drack kopiösa mängder alkohol. Nåja. Kopiösa var väl kanske att ta i lite, men nog blev vi lite kanon i arslet alltid ;)
Gick till Lotus i -19 (kändes dock jävligt varmt! alkoholen värmde skönt) och dansade jävlart hela natten. Fyfan vad kul det var. Galet. Träffade massa härliga människor och hade så jävla roligt. Det var verkligen skitroligt och det måste göras om!

Nu väntar en trög arbetsvecka och det känns inte så kul. Men nästa helg vankas det utgång i Luleå med Elin :) Vi ska ju på Johnossi och sen tänkte vi göra storstan osäkert ;) Nä men blir väl ett par drinkar och lite dans i alla fall! Quinnan var ledig på söndag också så vi har ingen tidspress. Det är bara att dansa tills fötterna blöder! Excellent!

Nä nu är jag så trött att jag somnar vilken sekund som helst. Blev inte mycket sömn i natt av förklarliga skäl :))) Så blir dusch och sen hopp i säng tror jag nästan. Skönt.

Hoppas allt är bra med er. Här är det finnemang!

Ajöken möken

Inga kommentarer: