måndag 15 november 2010

Don't let the colors scare you, it's just a state of mind

Jag älskar Tove Styrkes självbetitlade album! Det är helt otroligt bra! Jag älskar de allra flesta av låtarna på det. Ett riktigt partyalbum helt klart :) Det ska dunkas som fan nästa helg, eller hur Elin? Så blir det! Skitbra! :)

Det var som räknat väldigt tomt och trist utan Linda på jobbet idag. Men det är bara att vänja sig att konsulterna faller bort en och en. Så jävla tråkigt eftersom jag trivs så jävla bra. Jag tror inte jag kommer trivas såhär bra någon annanstans.. eller ja, klart, jag är ju bara i början av min arbetarkarriär så jag har ju några år och några arbetsplatser kvar att avverka. Men jag har onekligen blivit jäkligt bortskämd av att få arbeta med så underbara människor. Det är verkligen otroligt hur bra man kan trivas på jobbet! Hade det inte varit för mina arbetskamrater så hade jag nog bytt arbete för längesen.. eller ja, jobbet i sig är ju också roligt såklart. Men givetvis har arbetskamraterna en väldigt stor del i det hela. Dock känner jag att jag borde kill my darlings lite grann. Jag börjar bli lite för säker och bortskämd. Dags att bryta upp och testa nånting nytt! Men vad vet jag inte. Går jag in på arbetsförmedlingens hemsida blir man ju fan bara deprimerad.. men vi får se. Kanske pluggar jag vidare, kanske söker jag jobb, kanske flyttar jag, kanske stannar jag kvar. Just nu känns ingenting omöjligt och det allra mesta lockande. Så vi får se helt enkelt.

Planen för ikväll är i alla fall att bara ta det lugnt och invänta kusin Rebecka som ska sova över här! :) Himla skojj. Hon bor annars i Luleå, men hade ingen möjlighet att ta sig hem ikväll så då får hon slagga här! Ska bli himla roligt eftersom det var väldigt längesen jag träffade bruttan där! :)

Nä. Dags att börja plocka undan och diska i köket om jag ska våga visa henne hur jag bor. Haha.

Hoppas allt är bra med er, här är det ändå ganska bra!

Ajöken möken

1 kommentar:

Malin sa...

Alltså, White light moment med Tove! Hur bra är inte den?!?!