söndag 31 oktober 2010

Mañana mañana

Fan vilken bra kväll igår! Helt insane! :) Förkröket hos Elin & Robin var helt jävla awesome. Skitroligt folk, bra musik, bra dricka och massa garv. Det var perfekt! Sen blev vi bara mer och mer taggade för Farmen desto längre kvällen gick och där kring elva-snåret åkte vi in. Gled in utan problem, hängde av oss grejerna utan problem, dansade utan problem.. allt var friktionsfritt och helt jävla perfekt! Det var så JÄVLA roligt.
Jag var ju polis och nej, inte sexy-cop med nätstrumpbyxor och uppknäppt skjorta. Jag var en verklighetstrogen polis med stram toffs, Dr Martens och handklovar ;) Haha. Riktigt jävla bra raggningstips: kör polisstilen. Funkade helt klockrent. Behövde inte göra många knop för att få en snygg kille på kroken alltså! Haha. DOCK var jag inte ute efter att ragga igår (det är då det händer??) utan skulle bara ha kul med mina vänner och det hade jag!
Det var inte en enda tråkig grej som hände, ALLT var kul. Clownerna var lite läskiga såklart, men mina panikartade skrik bjuder jag på ;)
Träffade bara roliga människor och höll mig perfekt onykter hela kvällen. Mådde inte dåligt, ingen huvudvärk eller nånting! Jag fick inte ens ont i fötterna eftersom jag hade mina kängor med stålhätta (rekommenderas också till ett knökfyllt Farmen!).
Hade gärna stannat lite längre, men det är bäst att sluta när man är på topp annars hade nog det här blogginlägget varit lite annorlunda. "Fan vad jag hatar Farmen" typ.. :P
Nä så det var verkligen lyckat! Vi tog bussen också till tågstationen, sen cyklade jag hem från Elin och Robin. Så nyktrade till lite och när jag väl var hemma så stekte jag en flottig burgare med tre olika sorters dressing till. Aldrig ätit en så god burgare i hela mitt liv tror jag! :P Hehe.

Vaknade kring tio idag och har sen dess suttit här på soffan och tittat på diverse bakis-tv (Kungarna av Tylösand, Kenza & Tyra show, Så mycket bättre). Så skönt. Gick en sväng till Korren också där jag fick meddelat att jag var lite bakis ändå. Sjukt bakis när jag väl var igång. Men det lättade efter en god vitlöksbaguette med skagenröra! Haha flottigt och bra ;)

Idag hade jag tänkt städa och diska undan inför veckan, men vi får se hur det blir. Är lite "Mañana mañana" idag känner jag. Men det får väl vara okej eftersom det är söndag. :)

Bilder kommer när Elin skickat dem till mig! :))

Ajöken möken

Inga kommentarer: