torsdag 17 september 2009

Höst höst höst

Nu är hösten här på riktigt märker jag. Det blåser jävligt mycket, är svinkallt om kvällarna och framförallt börjar löven falla av från träden. Men mig gör det inte så mycket eftersom jag älskar hösten! När det blir mörkt om kvällarna och det är svalt och skönt ute. Luften känns frisk och man får en sista energi-kick innan vintern.
Älskar att gona ner mig i soffan och tittar på film när man vet att det blåser och regnar ute. Hur mysigt som helst!

Den här veckan har gått sjukt snabbt, imorgon är det redan fredag! Ojojoj. Skönt ändå, för snart åker jag ju ner till Fussi! Så jäkla underbart att få träffas igen! Det har gått alltför länge nu tycker jag.. visserligen är det inte först början av oktober, men det känns ju LITE närmare när jag har bokat biljetter. På nåt konstigt sätt??

Jag kan då inte säga annat än att tiden gått väldigt snabbt sen det att han flyttade ner och det ser jag bara som positivt!

Jag har också ägnat både en och hundra tankar åt att eventuellt flytta till honom. Eller inte till honom och dela rum på internatet, men kanske i närheten. Men efter noggranna överläggningar så har jag ändå kommit fram till att det får vänta. Åtminstone tills han gått klart skolan. Känns inte så värt att säga upp mig från jobbet, säga bort lägenheten, släppa allt och bara dra. För tiden går nog ändå ganska snabbt och jag hoppas verkligen att vi kommer klara av distansen ett par år. Sen vet jag ju inte heller hur länge jag blir kvar på jobbet.. så vi får se helt enkelt.

Imorgon är det som sagt fredag och då väntas Garnisionsmilen, eller för mig och Maja blir det en promenad; betalt dessutom ;) Sweeeet.

Nä nu ska jag nog allt ta tag i kaoset som råder här.
Skulle eventuellt träffa Martin ikväll, men han har inte svarat så vi får se hur det blir med det..

Ajöken möken!

Inga kommentarer: