fredag 3 april 2009

Dålig sömn- underbar dag. Que?

Gick till Petter igår vid halv tolv. Somnade gjorde vi först tre ungefär, vaknade fem och var vakna till halv åtta. Sedan somnade vi om och jag klev upp halv nio-nio. Skulle ju till Arbetsförmedlingen idag igen och träffa min Coach!
Jag var så jäkla trött, men lyckades ta mig upp i alla fall, ta mig hem och ta mig in i duschen. Jag drack kaffe och tog två Rosenrot. Pigg som en jävla mört åkte jag iväg och träffade Ann, min coach. Hur trevlig som helst! Vi satt och babblade, mest jag faktiskt (var helt hypad på dom där pillrena). Kändes verkligen superbra. Jag är jättepositivt inställd till hela den där grejen, vi kom överens jättebra och jag kände att jag verkligen kommer få den hjälp och det stöd jag behöver. Så det var perfekt!
Jag hade också fått ett antagningsbesked från butikssäljarutbildningen- jag har blivit antagen som reserv! Jag hoppas verkligen att jag kommer in, att det är nån buse som inte ids läsa där. He. Så i alla fall- jag lämnade in mitt "JA-tack" på Lärcentrum, åkte till DollarStore och sedan till Coop. Kände mig riktigt nyttig på Coop- jag handlade bara nyttiga grejer! Köttfärs, lax, citron, yoghurt (utan socker och superlite fett), folie (xD), dill, lätt creme fraiche och citronpeppar ;) jo juste, jag köpte en blomma också! jag har tre vänner nu i min lilla samling. and more to come. :D

idag fyller min far år också så vi ska ut och äta, sen promenad med patric och en till handling på coop. inte en lika nyttig en- goooodis!!

so far so good måste jag säga om denna fredagen!
ajöken möken

Inga kommentarer: